Veramax

Zonweringen & screens van Veramax

Met de zonwering screens van Veramax bepaalt u zelf of u zon of schaduw wilt. Door middel van een afstandsbediening zijn de zonweringen makkelijk te bedienen.

Zonweringen & screens 


In een serre, veranda of terrasoverkapping kan de temperatuur enorm oplopen in de zomermaanden. Met de veranda zonwering van Veramax kunt u zelf bepalen hoeveel licht u binnen laat en kunt u de temperatuur in uw veranda eenvoudig regelen. 


De veranda zonwering is uitgerust met een elektrische motor en afstandsbediening van Somfy. De stof rolt soepel uit om uw serre te bedekken en rolt net zo gemakkelijk op. De stoffen zijn stevig en gemaakt om warmte en UV-straling tegen te houden.


Veramax levert alle veranda zonweringen op maat. U kunt deze dan ook geheel persoonlijk op maat laten maken. 

Screens

SCREENS

  • Screens bieden een hoogwaardige oplossing voor warmte- en lichtregeling. Het systeem is ontworpen voor eenvoudige installatie, flexibele toepassing en lange levensduur. 


  • De screens hebben een modern design die bij uw veranda past. 


  • De screens zijn goed bestemd tegen sterke winden en zijn speciaal ontworpen om buitenshuis gebruik van te maken.

Het openen en sluiten van het ritsscherm is met een afstandsbediening van somfy.


Serge Ferrari


Wij werken uitsluitend met de buiten zonwering stoffen van Serge Ferrari uit de Soltis Perform 92 serie. Deze stof werkt als een echt thermisch schild, het houdt tot 97% van de warmte tegen als het buiten wordt geplaatst.

Contact opnemen

Heeft u een algemene vraag, of wilt u meer informatie over een van onze producten? Dan helpen wij u graag verder. U kunt ons bellen of mailen via onderstaande gegevens. Ook kunt u ons contactformulier invullen en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.