Veramax

Glazen schuifwanden van Veramax

Met een glazen schuifwand maakt u uw overkapping of veranda echt compleet en kunt u er nog langer van genieten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

GLAZEN SCHUIFWANDEN


Sluit uw overkapping af met een glazen schuif wand. De glazen wand bestaat uit glazen panelen die gemakkelijk geopend kunnen worden met behulp van een flexibele rails. De glazen schuifwanden zijn toepasbaar op onze veranda’s, maar ook op uw bestaande overkappingen van aluminium of hout.


Glazen schuifwanden creëren een gevoel van openheid en zorgen er voor dat een ruimte efficiënt gebruikt kan worden. De panelen kunnen achter elkaar geschoven worden om een mooie doorloop te creëren. 


De glazenwanden bestaan uit 10mm gehard veiligheidsglazen en zijn bestand tegen weersinvloeden. De glazen panelen zijn geslepen en afgewerkt met een aluminium profiel aan de onderzijde. Elk paneel beschikt over 4 wielen aan de onderkant van het aluminium profiel. 


De glazenwanden zijn verkrijgbaar in drie, vier, vijf of zes rails systemen. Glazen schuifwand van Veramax
Glazen schuifwanden Veramax

TECHNISCHE SPECIFICATIES:

10mm gehard glas

Verstelbare wielen

Aluminium onderrail

Vlakke onderrail 18mm


De glazen zijn leverbaar in helder of getint glas.


Maatvoeringen:


Breedte       

90 cm breed

98 cm breed

103 cm breed 


Hoogte

201cm minimaal 

250cm maximaal


Alle overige maten zijn op bestelling mogelijk. De levertijd hiervan is 2 weken langer dan normaal. 


Kleuren: 

* RAL7016

* RAL9001

* RAL9005

Contact opnemen

Heeft u een algemene vraag, of wilt u meer informatie over een van onze producten? Dan helpen wij u graag verder. U kunt ons bellen of mailen via onderstaande gegevens. Ook kunt u ons contactformulier invullen en dan bellen wij u zo snel mogelijk terug.